Quotes

Recent forse lekkage in badkamer gehad. Gonard zocht de oorzaak en verhielp deze. Kwaliteit van werken is uitsluitend degelijk, geen prutswerk of korte termijn oplossing. Geeft ook suggesties voor verbeteringen.
Betrouwbaar, afspraak is afspraak.
Gonard is een vakman die altijd goed voorbereid aan het werk gaat. Adviseren in mijn netwerk? Zeker!

Onno Almere.


Nadat ik u gebeld had om nieuwe sloten in voor- en achterdeur viel het mij op dat u snel kon komen.
Het werk dat u leverde was prima en wat mij verbaasde was dat alles zo keurig netjes werd opgeruimd. Ik heb dit wel eens anders meegemaakt.
Toen ik aangaf dat het in mijn keukenkastje lekte, zei u dat u wel even kon kijken waarna u de lekkage meteen hebt verholpen, ook hier alles netjes teruggezet in het kastje.
Ook de verhouding kwaliteit/prijs was voor mij erg gunstig.
Voor volgende werkzaamheden in mijn huis zal ik zeker niet aarzelen u te bellen.

Met vriendelijke groet,

Mw. C.J.M. Erhardt


Wij hebben een huis gekocht, waar nodig iets aangedaan moest worden, dus zochten wij een klusser.
Via via zijn wij met u in contact gekomen. Het eerste contact verliep prettig u hebt een rustige uitstraling, u liep met ons door het huis heen en u vertelde wat u zoal kon. Na een tweede bespreking en prijsopgave die erg aantrekkelijk is. Hebben wij besloten om u bij ons te laten klussen. U heeft onze woonkamer gespachtelt, de hele bovenverdieping behangen en wat geschilderd moest worden heeft u netjes gedaan. Wat ons opviel is dat u secuur te werk gaat. zit het behang er niet recht op doet u het gewoon over zodat het top wordt afgeleverd.

Groet, 

Fam. Arends


Wij moesten de badkamer vervangen. de vorige keer dat u in ons huis kluste vertelde u ons dat u ook badkamers verbouwd, dus wij dachten meteen aan u. U kwam in dezelfde week langs om een offerte te maken. Wij kregen van u ook ruim de bedenktijd. Bij het slopen van de badkamer kwam u tot de conclusie dat er een lekkage was. U heeft meteen de verschillende opties met ons besproken ook denkt u mee. Eenmaal klaar met de badkamer hadden we nog tegels over. U kwam met het idee om ook de wc te doen. Ook had u gehoord dat mijn man een aquarium wou en ik dat ding niet in de woonkamer wou. U kwam met het geweldige idee om een aquarium in onze wc te maken. ECHT HELEMAAL GEWELDIG!!!

WAT EEN VAKWERK HEEFT U AFGELEVERD!

Als wij u nodig hebben hoor je ons meteen weer

Tessa en Stephan Arends.